Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónk

Tisztelt Doktornő/ Doktor Úr!

2 hónapja diagnosztizáltak pm. alulműködést (hashimoto). Letrox 5o szedése után az értékeim: T3, T4, TSH rendben, az anti-TPO 415. Ezen kívül van 3 göböm is. A kérdésem az, hogy mellkas CT-re kell mennem, a jódos kontrasztanyag beadása lehetséges-e? Még egy kérdés, hogy altatásban történő műtét lehetséges-e?

Köszönöm válaszát, üdvözlettel: Tanainé B. Andrea

Kedves Betegünk!

A jódos kontrasztanyag adása lehetséges. Az altathatóság kérdésében mindig az anaesthesiológus szakorvos dönt. Levélben, ismeretlenül erről én nem nyilatkozhatom. Ha a pajzsmirigy göb(ök) mérete eléri, vagy meghaladja az 1 cm-t szúrásos vizsgálat szükséges a sejtek jellegének megítélésére. A pajzsmirigy göbök döntő hányada jóindulatú, de mégis ez a szabály a biztonság kedvéért.



Üdvözlettel és gyógyulást kívánva: Dr. Békési Gábor

Hírek

PCOS - így növelhető a fogamzás esélye!

PCOS - így növelhető a fogamzás esélye!


További részletek
A hízás az agyalapi mirigy problémájának tünete is lehet

A hízás az agyalapi mirigy problémájának tünete is lehet


További részletek

Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

PRIMA MEDICA