Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónk

Kedves Doktor Úr/Nő!



Nekem a TSH, FT3, FT4, Anti-TPO értékeim rendben vannak, viszont az Anti-Thyreoglobulin értékem borzasztóan magas, 500 feletti, 0-60 határértékek mellett. A háziorvosom szerint ezzel nem lehet mit kezdeni, mivel ez azt jelenti, hogy elindult egy autoimmun folyamat a szervezetemben. Természetgyógyász szerint a glutén és laktóz mentes diéta segíthet. A diétát már hónapok óta tartom, de az ismételt vizsgálat szerint semmi javulás nincs.

Jó étvágy és változatos étrend mellett is folyamatosan fogyok, bármennyire is szeretnék nem tudok hízni.

Állhat-e ez a fogyás hátterében?

Milyen vizsgálatokat lenne célszerű megcsináltatnom?

Tényleg nincs erre gyógyszeres kezelési lehetőség?

Köszönöm a választ!

Klaudia (37 éves)

Tisztelt Rosta Klaudia!



Keressen fel egy endokrinológus szakorvost, mert gyógyszeres kezelésre szükség lehet.

Felmerülhet az inzulin rezisztencia is, de javaslom , hogy kérjen szakvéleményt a vizsgálat előtt. Központunkban Polyák Annamária drnőt javasolnám, aki immunológiai problémával is foglalkozik.

Üdvözlettel:Nagy Anett

Hírek

PCOS - így növelhető a fogamzás esélye!

PCOS - így növelhető a fogamzás esélye!


További részletek
A hízás az agyalapi mirigy problémájának tünete is lehet

A hízás az agyalapi mirigy problémájának tünete is lehet


További részletek

Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

PRIMA MEDICA