Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónk

Tisztelt Doktornő.

31 éves magas tesztoszteronnal kezelt nő beteg vagyok.Egyetlen tünetem a hajhullás volt.Nincs PCOS és IR- em sem.Dienille fogamzásgátlót szedek egy éve.

Vérzészavar lépett fel. A menstruációm utolsó napja után ismét vérezni kezdek egy napig. Nagyon félek, hogy gyógyszert kell váltani. Egyáltalán van mire mire? Dianét és Cipromixet nem akarok szedni. Van még más anti androgén is?

Ha átállok egy másik gyógyszerre, ismét hullhat a hajam? Arra is gondoltam, ha végleg abbahagyom a gyógyszert, akkor megint hullhat a hajam? Nagyon el vagyok keseredve, nem tudom mi lesz velem.
Nőgyógyásszal kellene megbeszélni

Én egyelőre nem váltanám le a Dienillet



Koppány Viktória dr.

Hírek

PCOS - így növelhető a fogamzás esélye!

PCOS - így növelhető a fogamzás esélye!


További részletek
A hízás az agyalapi mirigy problémájának tünete is lehet

A hízás az agyalapi mirigy problémájának tünete is lehet


További részletek

Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

PRIMA MEDICA