Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónk

Tisztelt Doktornő /úr!



Tanácsát szeretném kérni!23 éves lány vagyok,körülbelül egy évvel ezelőtt véget ért egy öt éves párkapcsolatom,amiben közösülésnél nem történt védekezés,de egyszer sem történt megtermékenyítés.Azóta a másik félnek sikerült gyermeket nemzeni.Nekem az új párommal a kapcsolat elején megszakításos módszert használtunk,de azóta elkezdtem szedni a gyógyszert,mert egyenlőre nincs tervben gyermek vállalás,de elgondolkoztam azon,hogy lehet,hogy velem van valami probléma,mert a régi páromnak csak egy heréje volt így érdekes,hogy ilyen hamar sikerült a baba.

Kérdésem az lenne,hogy maga szerint szükséges ezzel orvoshoz fordulnom vagy várjak még?

Válaszát előre is köszönöm!
Tisztelt Réka!



Köszönöm megtisztelő bizalmát.Ön nagyon sok információt leírt és arra komoly szakvéleményt kért. A kérdései világosak és érthetőek, de a választ etikai és szakmai okokból attól kaphatja meg, aki a korábbi vizsgálatokat végezte illetve a felvilágosítást adta.

Noha e-mailen szakvéleményt és tanácsot adni kényelmi szempontból előnyösebb lenne, mégis azt kell, hogy mondjam, szakmailag nem válallható. Szakmai véleményt, tanácsot csak úgy tudok felelősen adni, hanem csak a leírható eredményeket van lehetőségem megítélni, de Önt is láthatom, megvizgsálahtom és így a klinikai képet, kórtörténetet, labor és ultrahang eredményeket egyben, egységben holisztikusan értékelhetem. A gyorsabb átfutási idő miatt kérem hívjon a következő telefonszámon: 36/70-431-9728.



Dr.Békési Gábor

Hírek

PCOS - így növelhető a fogamzás esélye!

PCOS - így növelhető a fogamzás esélye!


További részletek
A hízás az agyalapi mirigy problémájának tünete is lehet

A hízás az agyalapi mirigy problémájának tünete is lehet


További részletek

Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

PRIMA MEDICA