Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónk

Tisztelt Dr.Ùr/Dr.Nő!



Olyan problèmával fordulok Önhöz,hogy fèl ève abbahagytam a fogamzásgátló szedèsèt 3 èv után ès sajnos ezidő alatt mindösszesen 2szer menstruáltam.Előtte 2 èvig nem szedtem gyógyszert de akkor sem volt normális ciklusom,illetve nem állt vissza 2 èv alatt az előző fogamzásgátló abbahagyása után amit 4 èvig szedtem.Abban az időben amikor elmentem ezzel a problèmámmal a nőgyógyászhoz akkor azt mondta hogy ìr fel gyógyszert ha zavar hogy rendszertelen a menstruációm,ùgyhogy semmifèle vizsgálatra nem küldött el mondván ùgysem akarok mèg gyereket.Viszont most szeretnènk a párommal babát ès csak arra tudok gondolni hogy valamifèle hormonális problèmám lehet.Kèrdèsem az lenne hogy a háziorvosom elküldhet hormonális vèrvizsgálatra vagy ha nem akkor hogy tudnám kivizsgáltatni magam ezügyben?

Válaszát előre is köszönöm.

Lèvay Nikolettt
Kedves Nikolett!

Területi illetékes endokrinológus vagy nőgyógyász tudja beutalni hormonvizsgálatokra.



Dr.Koppány Viktória

Hírek

PCOS - így növelhető a fogamzás esélye!

PCOS - így növelhető a fogamzás esélye!


További részletek
A hízás az agyalapi mirigy problémájának tünete is lehet

A hízás az agyalapi mirigy problémájának tünete is lehet


További részletek

Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

PRIMA MEDICA