Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónk

Tisztelt doktor nő /Ur.

2éve alulmüködöként kezelnek . mindenféle tünetem volt .( Fázás ,hajhullás ,feledékenység elbutulás) Letroxot szedek A fenti tünetek megszüntek .A mostani eredményem Tsh0,28 Ft4 15,6 .erre 125ug letroxot szedek . Az endokrinológus szerint jó ,de a háziorvos emelné 150 ug -ra.Mert gyenge vagyok ,fájnak az izmaim ,alig birok járni ,olyan mintha izom lázam lenne állandóan .Mindenem fáj még a bőröm is .Sajnos a a két év alatt hiztam 20 kilót.El vagyok keseredve nagyon . a házi dokim irt fel meforalt 1000 est ir gyanuja miatt és tulsulyra.szedegetem . 46 éves (policisztás máj és vese beteg is )vagyok betegnek érzem .magam .sokszor rettegek a felkeléstől ,még jó hogy nem dolgozom mert nem birnám.Nem tudom mi bajom lehet Magán orvos anyagilag nem engedhetem meg.Köszönöm ha válaszol.Üdv Kati
Kedves Betegünk!



Nem tudom, hogy az ottani laborban mi a TSH normálérték határa. Ez laboratóriumonként változó. Számomra úgy tűnik, hogy a TSH inkább alacsony (de az említettek miatt ebben nem vagyok biztos). A napi 150 mikrogrammra való emelést semmiképpen nem javaslom. Mindenképpen kövesse endokrinológusa tanácsait! Az egyéb, szerteágazó tünetek miatt konzultáljon háziorvosával! E-mail-en keresztül ez nem megoldható.



Üdvözlettel és jobbulást kívánva: Békési dr.

Hírek

PCOS - így növelhető a fogamzás esélye!

PCOS - így növelhető a fogamzás esélye!


További részletek
A hízás az agyalapi mirigy problémájának tünete is lehet

A hízás az agyalapi mirigy problémájának tünete is lehet


További részletek

Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

PRIMA MEDICA