Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónk

Tisztelt Prof.Dr. Balàzs Csaba!



14 éve pajzsmirigy alulműködésem van mely hashimoto thyreoditisnek lett diagnosztizalva.2010-ben megszületett a lányom.minden probléma nélkül teherbe estem.Hàromhavonta jàrok vèrvètelre,jelenleg 100 L-thiroxynt szedek.Babàt szeretnénk ùjra ezért juliusban voltam az endokrinologusomnal es nogyogyasznal is.Szep a mehem,pont 28 napos a ciklusom,peteeresem is volt.2014.06.18.eredmenyei:tsh 3,540;ft4 14,8;parathormon 29,6;pm uh:mindket lebeny megkissebbedett.szerkezete inhomogen,heges.gob nem lathato.

Jelenleg a varandossag elott szedheto femibiont szedem bar van benne jod az endokrinologus azt mindta szedhetem.Ket honapja probalkozunk de sajnos eredmenytelenul.tudom ez nagyon rovid idode 34 evesen igyekszem mindent megtenni.

Kerdeseim:valoban szedhetem e az emlitett femibion vitamint?

Erdemes e most vervetelre mennem es miket nezessek?ths,ft4,anti tpo?

A nem megfelelo tsh miatt nem esem teherbe?

Valaszat koszonve es nagyon varva.Tisztelettel:Bogi
Köszönöm megtisztelő bizalmát. Ön nagyon sok információt leírt, és arra komoly szakvéleményt kért. A kérdései világosak és érthetőek, de a választ etikai és szakmai okokból attól kaphatja meg, aki a korábbi vizsgálatokat végezte és a gyógyszeres szedés indikálta, ill. a felvilágosítást adta. Nehéz szívvel mondom és írom, de nemcsak az etikai, de a jogi korlátok is kötnek! Noha e-mailen szakvéleményt és tanácsot adni kényelmi szempontból előnyösebb lenne, mégis azt kell, hogy mondjam, szakmailag nem vállalható. Szakmai véleményt, tanácsot csak úgy tudok felelősen adni, ha nem csak a leírható eredményeket van lehetőségem megítélni, de Önt is láthatom, megvizsgálhatom, és így a klinikai képet, kórtörténetet, labor- és ultrahang eredményeket egyben, egységben holisztikusan értékelhetem. Kérem, hogy keressen fel személyesen, ahol mindent részletesen átnézhetünk, értékelhetünk, a megoldást megtalálhatjuk. A gyorsabb átfutási idő miatt, kérem, hívjon a következő telefonszámon: 0630/631-9309, vagy amennyiben megad egy telefonszámot, felhívjuk időpont-egyeztetés végett. Amennyiben további kérdés merül fel, kérem, forduljon hozzám bizalommal!

Hírek

PCOS - így növelhető a fogamzás esélye!

PCOS - így növelhető a fogamzás esélye!


További részletek
A hízás az agyalapi mirigy problémájának tünete is lehet

A hízás az agyalapi mirigy problémájának tünete is lehet


További részletek

Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

PRIMA MEDICA