Budapest, II. ker., Lövőház u. 1-5., I Budapest, I. ker., Ostrom u. 16., I E-mail: info@endokrinkozpont.hu, Skype: endokrinkozpont

Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónkat

Kérdés

Tisztelt Doktor Úr!
46 éves nő vagyok. Kb. 15 évvel ezelőtt a bal emlőből - nem voltam terhes - tejszerű váladék ürült amely azóta is jelen van. Akkor mastopathia-t állapítottak meg és szedtem Mastodynon cseppeket amitől a probléma nem szűnt meg. A mellemben nem találtak kóros elváltozást, azóta is rendszeresen járok mammográfiai vizsgálatra, cysták vannak mindkettőben. Mindemellett az arcomon - jellemzően a homlok és áll-fül-nyak közötti részen - barna foltok találhatóak szinte egész évben, amely nyáron erőteljesebb és sötétedik. A bőrgyász azt mondta a fogamzásgátló tablettától van amit abbahagytam kb. 10 éve de a foltok maradtak. Pár hete vérvétel során kiderült, hogy a TSH értékem 7,6. Voltam pajzsmirigy UH vizsgálaton: jobb lebeny: 33*14*12 mm, bal lebeny: 29*13*13 mm, a bal lebeny caudalis felében 14*12 mm jól határolt echodens göb van. Következik a göb UH vezérelt aspiratios cytologiai vizsgálata és Anti-TPO vérvétel. Jelenleg Letrox 50 mg reggel fél tablettát szedek. Az állandó fáradtság, menstruációs zavarok, hajhullás, izomgyengeség, szapora szívverés, koncentrációs , néha ájulás-szerű gyengeség, szédülés és nyáron a meleg intolerancia megnehezíti a napjaimat. Kardiológiai diagnózis: tachycardia supraventricularis. Elképzelhető, hogy az agyalapi mirigy valamilyen rendellenessége áll a háttérben? Köszönöm megtisztelő válaszukat - amennyiben lehetséges kérnék szakorvosi véleményt. Köszönöm.

Válasz

Köszönöm megtisztelő bizalmát.
Kérem, hogy keressen fel személyesen, ahol mindent részletesen átnézhetünk, értékelhetünk, a megoldást megtalálhatjuk. A gyorsabb átfutási idő miatt, kérem, hívjon a következő telefonszámon:06704319728, vagy amennyiben megad egy telefonszámot, felhívjuk időpont-egyeztetés végett.

Jó egészséget kívánok:
Prof. Dr. Balázs Csaba​

Munkatársaink
Hírek
Gyógynövények is segíthetnek a pajzsmirigyzavarok terápiájában

Gyógynövények is segíthetnek a pajzsmirigyzavarok terápiájában

A pajzsmirigyzavarokat az esetek többségében gyógyszeres úton kezelik, melyet a betegnek általában élete végéig alkalmaznia kell. Viszont a terápiát remekül kiegészíthetik bizonyos gyógynövények is, amik segítségével hamarabb jobb közérzet érhető el, ráadásul a gyógyszer dózisát is csökkenthetik. Dr. Bérczy Judit, a Budai Endokrinközpont holisztikus szemléletű endokrinológus főorvosa ezek közül emelt ki párat. 

további részletek »
Hormonzavar miatt is izzadhat éjszakánként

Hormonzavar miatt is izzadhat éjszakánként

Ahhoz, hogy napközben frissek és nem utolsósorban egészségesek legyünk, elengedhetetlen az éjszakai nyugodt, pihentető alvás. Amennyiben ezt valami hátráltatja, úgy nemcsak a folyamatos fáradtsággal kell számolni, hanem megnő számos betegség és kóros állapot kialakulásának valószínűsége. Ilyen hátráltató tényező lehet például az éjszakai izzadás, mely a kánikula mellett gyakran hormonzavar számlájára írható. Dr. Skurdenka Beatrix, a Budai Endokrinközpont endokrinológusa elmondta, milyen endokrin problémák okozhatják a panaszt.

további részletek »

Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

Copyright 2012 © Prima Medica Egészségközpontok. Minden jog fenntartva

Desigbed by www.free-dimension.hu • Developed by www.sulczr.hu

Az oldalon feltüntetett árak az ÁFÁ-t tartalmazzák!