Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónk

Kedves Dr.Nő /Dd.Úr!

TSH:0.006

Ft3-Ft4 normál tartományban van.Letrox 125 -re vagyok beállítva.Mivel alacsony a TSH szintem próbálok csökkenteni a gyógyszer adagomon.Jelenleg 100- szedek.A 125 Letrox szedése alatt nem volt panaszom,nem fogytam egy dekát sem.Mióta csökkentettem az adagot, reggelente kissé duzzadtabb a szemem alatti szövet,illetve fájnak az izületeim.52 éves vagyok 5.hónapja nem volt vérzésem,beköszöntött a klimax.Normális ez így?

Várom megtisztelő válaszát.
Kedves Betegünk!



Az alacsony TSH miatt indokolt a Letrox 100 mikrogrammra történő csökkentése. Ettől nem lesz duzzadtabb a szemhéja, és az ízületek sem fájnak. Más okot kell keresni. Érdemi testsúlycsökkentést a Letroxtól csak párhuzamos diéta mellett lehet várni. A klimax 52 éves korban teljesen normális jelenség.



Üdvözlettel: Dr. Békési Gábor

Hírek

A hízás az agyalapi mirigy problémájának tünete is lehet

A hízás az agyalapi mirigy problémájának tünete is lehet


További részletek
Emelkedett TSH? Új irányelvek a pajzsmirigy alulműködés kezelésében

Emelkedett TSH? Új irányelvek a pajzsmirigy alulműködés kezelésében

A pajzsmirigy betegségek gyanúja esetén gyakran monitorozott hormon, a TSH emelkedett szintje korábban szinte azonnal kezelést tett szükségessé, mára ez némileg változott. Dr. Békési Gábor PhD, az Endokrinközpont belgyógyász, endokrinológusa, egyetemi docens az új irányelveket ismertette.

További részletek

Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

PRIMA MEDICA