Budapest, II. ker., Lövőház u. 1-5., I Budapest, I. ker., Ostrom u. 16., I E-mail: info@endokrinkozpont.hu, Skype: endokrinkozpont

Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónkat

Kérdés

Tisztelt Doktornő/Úr!

A segítségét szeretném kérni.
Másfél hónapja szedek fogamzásgátló tablettát, 25 éves vagyok.
Az első hónapban 2-3 napig bedagadt a lábam, utána lement a dagadás. Más panaszom nem volt.
Most a második hónapban már két hétig volt bedagadva a lábam, a tegnapi nap folyamán kezdett lemenni.
Mielőtt a fogamzásgátlót kezdtem szedni, a menstruációm előtt 5-6 nappal mindig bedagadt a lábam.
Most viszont az első és a második héten dagadt be. Súlygyarapodásom eddig nem volt, de most 40-50 dkg-al nőtt, ami lement, ahogy a lábdagadásom is szünt.
Trombózisa senkinek nem volt a családban.
Ebben a hónapban hangulatingadozásaim vannak.
Azt szeretném kérdezni Öntől, lehetséges-e hogy a harmadik hónap után megszűnnek a panaszaim (a lábdagadás és a hangulatingadozás), ha nem gyógyszert váltás segíthet-e rajtam.
Válaszát előre is köszönöm!

Tisztelettel: Nikolett

Válasz

Kedves Nikolett!

Lehetséges hogy szükséges lesz a gyógyszerváltás. Amennyiben továbbra is fenn állnak a panaszai, mindenképpen keresse fel kezelőorvosát.

Üdvözlettel:Nagy Anett

Munkatársaink
Hírek
Pajzsmirigy problémát jelez, ha sokszor felébred éjszaka

Pajzsmirigy problémát jelez, ha sokszor felébred éjszaka


további részletek »
Szőrszálak a mellbimbó körül nőknél- IR is okozhatja

Szőrszálak a mellbimbó körül nőknél- IR is okozhatja


további részletek »

Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

Copyright 2012 © Prima Medica Egészségközpontok. Minden jog fenntartva

Desigbed by www.free-dimension.hu • Developed by www.sulczr.hu

Az oldalon feltüntetett árak az ÁFÁ-t tartalmazzák!