Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónk

TISZTELT DR.BÉRCZY JUDIT!



KEDVES DOKTORNŐ! A CSALÁDOMBAN ELŐFORDULT MÁR STRUMMA BETEG,EZÉRT A HÁZIORVOSOM ELKÜLDÖTT PAJZSMIRIGY UH-RA,ILLETVE TSH LABORT IS KÉRT.A TSH SZÍNTEMRE AZT MONDTA,HOGY JÓ:0,879.AZ ULTRAHANG LELETEN A KÖVETKEZŐ ÁLL:A PAJZSMIRIGY LEBENYEK A NORM NAGYSÁG FELSŐ HATÁRÁN.AZ ISTHUMUS JOBB OLDALÁN 21*9MMFELSZÍNBŐL KIDOMBORODÓ GÖB LÁTHATÓ,A KP.VONALTÓL BALRA AZ ISTHUMUSBAN UGYANCSAK GÖB ÁBRÁZOLÓDIK.MK.PAJZSMIRIGY LEBENY HARMADÁBAN LÁTHATÓ EGY-EGY 11MM-ES GÖB.A GÖBÖK INHOMOGÉNEK,SEPTALTAK,SAJÁT KERINGÉSÜK VAN.A HÁZIORVOSOM ASP.CITOLÓGIAI VIZSGÁLATOT KÉRNE,A JOBB OLDALON LÉVŐ 21*9MM GÖBBŐL.NAGYON AGGÓDOK A CITOLÓGIAI VIZSGÁLAT MIATT.ERRE AZÉRT VAN SZÜKSÉG,HOGY MEGÁLLAPÍTÁST NYERJEN JÓ,VAGY ROSSZ INDULATÚ?AZ ANYUKÁMAT,ÉS AZ ISMERŐSEIMET SEM KŰLDTÉK ILYEN VIZSGÁLATRA,EZÉRT GONDOLOK ARRA,HOGY ESETLEG NEM EGYÉRTELMŰ A HÁZIORVOSOM SZÁMÁRA,HOGY JÓ,VAGY ROSSZ INDULATÚ.KEDVES DOKTORNŐ:MIÉRT VAN ERRE A VIZSGÁLATRA SZÜKSÉGEM VALÓJÁBAN? VÁLASZÁT ELŐRE IS KÖSZÖNÖM.TISZTELETTEL:BRIGITTA
Kedves Brigitta \'

A göb mérete miatt a szakmai előírás szerint aspirácios cytológia elvégzése szükséges.

Milyen jellegű a göb gyulladás van-e benn, vagy szabálytalan sejtek utalnak e rosszindulatúságra.

ne aggódjon.

Ez csak fokozott biztonság miatt veszik.

üdvözlettel

Bérczy doktornő

Hírek

PCOS - így növelhető a fogamzás esélye!

PCOS - így növelhető a fogamzás esélye!


További részletek
A hízás az agyalapi mirigy problémájának tünete is lehet

A hízás az agyalapi mirigy problémájának tünete is lehet


További részletek

Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

PRIMA MEDICA