Mindent a D vitaminról dr. Koppány Viktóriától az EndokrinKözpont endokrinológusától

Dr. Koppány Viktória a D vitamin hatásáról beszélt a Családbarát műsorban. Mert a D vitamin segít az immunrendszer erősítésében is. Hogyan kell pótolni és mit is jelent az alacsony D vitamin szint.


Varga Dóra az egészség világnapja alkalmából a Bonum TV-ben

Varga Dóra az egészség világnapja alkalmából a Bonum TV-ben nyilatkozott az egészségünkről, hol is tart a Magyar lakosság az elmúlt 10 év távlatában?


Hírek

Pajzsmirigy gyógyszer szed? Ezekre figyeljen!

Pajzsmirigy gyógyszer szed? Ezekre figyeljen!

A pajzsmirigyzavarok terápiájában igen fontos szerepe van a gyógyszeres kezelésnek, melyet sokaknak életük végéig alkalmazniuk kell. Dr. Skurdenka Beatrix, a Budai Endokrinközpont endokrinológusa felhívja a figyelmet pár tényezőre, melyekre ügyelniük kell a tablettát szedő betegeknek.

További részletek
IR-rel kezelnek, mégsem javulnak a tüneteim-miért?

IR-rel kezelnek, mégsem javulnak a tüneteim-miért?

Az inzulinrezisztencia tünetei gyakran igen zavarók, hiszen az egész megjelenésre hatással vannak. Ugyanis a túlsúlyt, a gyulladt pattanásokat, az arcon megjelenő szőrszálakat nem, vagy csak nagyon körülményesen lehet eltüntetni. A terápia azonban a panaszok csökkenését, megszűnését ígéri. De mi van akkor, ha a várt eredmény elmarad? Dr. Borús Hajnal, a Budai Endokrinközpont diabetológusa erre ad választ.

További részletek

Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

PRIMA MEDICA