Budapest, II. ker., Lövőház u. 1-5., I Budapest, I. ker., Ostrom u. 16., I E-mail: info@endokrinkozpont.hu, Skype: endokrinkozpont
Vélemények Sárga Diána dietetikusról

Vélemények Sárga Diána dietetikusról

"Nagyon tetszett.Köszönöm Diána kedvességét,szakértelmét,türelmét.Minden kérdésemre választ adott és megnyugtatott betegségemmel kapcsolatban.Hálásan Köszönöm Diánának."

"Nagyon kedves, segítőkész volt Diána. Nagyon sok hasznos tippet kaptam a további életmódomra."

"Nagyon meg voltam elégedve a problémám megoldásával kapcsolatos tájékoztatásával. Egyértelmű, teljeskörű volt. Sok hasznos tanácsot adott. A Munkatársuk kedves és figyelmes volt."

"Kedves volt, részletesen elmondott mindent. Látszott rajta a felkészültség velem nagyon segítőkész volt, bár mindenhol ilyen ellátásban részesülhetnék. Köszönöm Neki!"

 

Munkatársaink
Hírek
Pajzsmirigy problémát jelez, ha sokszor felébred éjszaka

Pajzsmirigy problémát jelez, ha sokszor felébred éjszaka

Időről időre mindenkivel megesik, hogy nehezen alszik el, vagy sokszor felébred az éjszaka, és csak álmatlanul forgolódik. Ennek hátterében gyakran egy stresszesebb időszak áll, ám ha tartósan jelen van az alvászavar, az pajzsmirigy túlműködést is jelezhet. Dr. Skurdenka Beatrix, a Budai Endokrinközpont endokrinológusa elmondja, mikor érdemes a szerv zavarára gyanakodni.

további részletek »
Szőrszálak a mellbimbó körül nőknél- IR is okozhatja

Szőrszálak a mellbimbó körül nőknél- IR is okozhatja

Nőknél a mellen lévő, sötét színű szőrszálak igen sok bosszúságot tudnak okozni. A sötét hajúaknál ez gyakori problémának számít, ám ha túl sok van belőlük, vagy ha eddig nem tapasztalta az illető, úgy inzulinrezisztencia is állhat a hátterében. Dr. Koppány Viktória, a Budai Endokrinközpont PCOS és inzulinrezisztencia specialistája a sokakat érintő hormonzavarról és annak kezeléséről beszélt.

további részletek »

Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

Copyright 2012 © Prima Medica Egészségközpontok. Minden jog fenntartva

Desigbed by www.free-dimension.hu • Developed by www.sulczr.hu

Az oldalon feltüntetett árak az ÁFÁ-t tartalmazzák!