Vélemények dr. Koppány Viktóriáról

Vélemények dr. Koppány Viktóriáról

Létrehozva: 2017.07.12 10:52 | Módosítva: 2021.03.11 13:07

Dr. Koppány Viktória endokrinológusról az alábbi véleményeket írták pácienseink.

"Magas szakmai színvonalú, ugyanakkor laikus számára tökéletesen értelmezhető, egyénre szabott tájékoztatást kaptam. A doktornő pedig folyamatosan kíván tájékozódni a beteg állapotáról, ezért megnyugtató volt, hogy mind e-mail-ben, mond telefonon elérhetem, bármilyen kérdésem merülne fel."

"Tökéletesen elégedett voltam mindennel, a recepción dolgozó kollégák is nagyon készségesek, segítőkészek, és Koppány doktornő is nagyon kedves, megértő, meg tudtam tőle kérdezni mindent, amire kíváncsi voltam, és világosan, érthetően elmagyarázott mindent, nagyon köszönöm!" 

"A recepción segítőkész a személyzet,nagyon kedvesen navigáltak,a vérvétel is nagyon kíméletes volt. :) Koppány Viktória doktornő rendkívül kedves,empatikus és segítőkész,nagyon hálás vagyok a hozzáállásáért és kedvességéért! :) Feszélyezettség nélkül,baráti hangon zajlott az első konzultáció,ide szívesen fogok visszatérni! "

"A doktornő nagyon szimpatiku volt. Sok jót olvastam róla, ezért elvárásaim is voltak, de nagyon örültem, mert őszinte volt, és úgy éreztem, hogy nem egy ismert módszer szerint halad, hanem figyelembe vette az igényeimet. Az én fejemmel - testemmel gondolkozott, és ez egyfelől megnyugtató, másrészt profinak tűnt."

"Koppány Doktornő a legkedvesebb, legempatikusabb orvos akivel valaha találkoztam! Mindent részletesen elmondott, kérdéseimre a lehető legsegítőkészebben felelt. Mindent megértettem,annak ellenére, hogy laikus vagyok e-téren! Ezúton is köszönöm szépen és ha a lehetőseim engedik, csak hozzá fogok időpontot kérni!"


"Jól szervezett, gördülékeny rendelés. Kedves és figyelmes asszisztensek a recepción. Magas színvonalú orvosi ellátás. Összességében nagyon pozitív első benyomás."

"A dokotornő nagyon kedves, barátságos, közvetlen és segítőkész. Olyan érzésem volt, mintha nem is orvosnál lennék, sokkal inkább egy baráti beszélgetéshez tudnám hasonlítani. Fontos, ha az ember mer kérdezni, és a kérdéseire megfelelő válaszokat is kap. Megfelelő tanácsokkal ellátva, elégedetten hagyhattam el a rendelőt."

"Nagyon örülök, hogy megismerhettem Koppány Viktória doktornőt, aki kiváló szakember, nagyon lelkiismeretesen foglalkozott velem. Mindenkinek csak ajánlani tudom, minden értelemben pozitív velemenyem van róla. A rendelő és a munkatársak is nagyon készségesen és segítőkészek, igazi nyugodt családias hangulat van itt, ami nagyon sokat jelent a betegek számára! További jó munkát, sok erőt kívánok Önöknek!"

"Hirtelenül kedves,aranyos,mosolygós,empatikus,áradt belőle az őszinte vidámság,pozitív energia! Csoda,hogy még van ilyen orvos ! Átragadt rám is a lendületes pozitivitása és az energia dömpingje. :) Egy igazi csoda Koppány Doktornő!!"       

"Koppány Viktória Doktornő nagyon közvetlen, és segítőkész volt! Már régóta orvostól orvosig járok, és senki nem mondott semmi kézzelfoghatót. A Doktornő a beszélgetésünk, és a leleteim áttekintése után azonnal rávilágított a fő problémára, és megkaptam a megfelelő segítséget. Minden kérdésemet részletesen, és érthetően megválaszolta. A recepciósok is nagyon kedvesek, közvetlenek, és segítőkészek voltak. Maximálisan meg vagyok elégedve. Köszönöm!!"


"Az elmúlt három hónapban öt magánklinikát kerestem fel,mert szerettem volna megtudni a betegségem okát.Szerintem az orvos és beteg között legfontosabb a bizalom. A doktornővel való találkozásom már egy félgyógyulás. Nagyon örültem,mert érthetően mindent elmagyarázott,mindent megtudtam vele beszélni,ami rám mint betegre nagy hatással volt. Most már biztos vagyok benne,hogy meg gyógyít ! Köszönöm,hogy találkozhattam Vele."

"Nagyon cuki Koppány Viktória Doktornő. Roppant szimpatikus, kedves, segítőkész. Megértette a gondjaimat és megígérte, hogy megoldást találunk rájuk. Teljes mértékben meg vagyok vele elégedve és másnak is ajánlani fogom! Azt hiszem végre megtaláltam a megfelelő dokit, akinél le is ragadhatok (mivel a betegségemből kifolyólag életem végéig kezelésre szorulok). A váró nagyon szép és külön szuper, hogy van kávéautomata! És az is plusz pont, hogy a gyerekekre is gondoltak a játszósarokkal. A tévéért is jár a piros pont. "

"Már belépéskor a kedves, figyelmes fogadtatásban volt részem. Mosolygós, segítőkész recepciósok. A doktornő magas színvonalú, magabiztos tudása már az első percekben elnyerte a bizalmamat. Megnyugtató szavai sokat segítettek, hiszem, hogy végre jó kezekbe kerültem. Érzem, hogy a megállapított kezelés hamarosan meghozza gyümölcsét."

"Doktornő közvetlensége, őszinte és megnyugtató stílusa. Régóta keresem azt az orvost, akiben meg tudok bízni, jól tudunk együttműködni, odafigyel arra amit mondok, bármilyen kérdésemre válaszol. Első benyomásom az, hogy a Doktornő személyében most megtaláltam."

"A doktornő szakmailag kimagasló és nagyon kedves és embersége. Nagyon örülök, hogy hozzá járok. A laborban és recepcion dolgozók nagyon kedvesen és korrekten foglalkoztak velem. Az egész rendelőben a kellemes hangulat és a jó szakmai ellátás dominál. Több helyen jártam az elmúlt években de itt ugy érzem, hogy minden rendben van (lesz)."


"Nem kellett sokat várni, de ami ettől sokkal fontosabb, hogy a doktornővel rögtön értettük egymást. Pillanatok alatt átlátta a problémámat, ezen kívül nagyon-nagyon kedves hölgy és emberileg is kiemelném a hozzáállását, ami manapság sok esetben ritka még akkor is, ha magánrendelésre megyek. Szívből fogom Koppány Viktória doktornőt ajánlani, sőt már meg is tettem. "

"Zseniális a doktornő! Hozzáértő, empatikus, szaktudása messze a legmagasabb a korábbi endokrinologusok tapasztalataim közt. Empatikus, és olyan kedves stílusa van, hogy mindenkinek Őt ajánlom, akinek jo orvos kell."

"Igen, nagyon! Tökéletesen kezeli a problémámat, és nagyon segítőkész mindenben! Nagyon nagyon köszönöm a doktornőnek, és a pultban ülő hölgyeknek is, hogy minden ilyen gördülékenyen és rugalmasan kezelhető nekik is köszönhetően, szóval szuper a csapatmunka! Csak jót tudok mondani! ;)"

"Koppány Doktornő teljesen felkészült volt a problémámat illetően. Minden kérdésemre szívesen és átfogóan válaszolt. Szakmai felkészültségével, kedvességével és figyelmességével megnyugtatott. A konzultáció során nem betegnek, hanem gyógyulni vágyónak éreztem magam, aki valóban orvost talált a doktornő személyében. Szívesen ajánlom bárkinek. Köszönöm!"

"Imádom a doktornőt! Gyors, precíz, kedves. Bármit kérdezek, szívesen válaszol, elmagyaráz mindent. A kezelés, amit felállított már 2 hónap után hihetetlen javulást okozott. Csak pozitív élményem volt. Köszönöm."


"Egy tünemény! Közvetlen! Mindenről tájékoztat, elmagyarázza mit, miért kell csinálni! Lehet kérdezni! Nagyon meg voltam elégedve! Az asszisztens hölgyekről pedig csak szuperlativuszokban lehet beszélni! Közvetlenek, kedvesek, készségesek! Fantasztikusan veszik a vért!" 

"Páciensre maximálisan figyelő. Minden panaszt, kérdést meghallgat, válaszol rájuk. A problémákra gyorsan keres megoldást, nem odázza el azokat."

"Nagyon barátságos, nyugodt környezet, kellemes légkör, nagyon segítőkész és kedves mindenki."

"Nagyon tetszett! Rögtön látta a fő problémát és arra fókuszált azonnal. Nagyon meg vagyok elégedve! Köszönöm!"

"A doktornő rendkívül barátságos, türelmes és érthető volt. Mindent részletesen elmagyarázott és biztosított róla, hogy bármilyen kérdéssel fordulhatok hozzá a jövőben is."


"Rengeteg endokrinológusnál jártam már, sok jót hallottam a Koppány doktornőről, azért kerestem fel, hátha ő tud nekem segíteni. Fel voltam készülve mindenre az eddigi tapasztalatok alapján, de nagyon kellemesen csalódtam. Már az első látásra szimpatikus, kedves, szakmailag abszolút profi és minden téren segítőkész! 10es skálán 10est adnék neki :) "

"A doktornő rendkívül kedves, empatikus és türelmes volt, nagyon kellemes élmény volt a konzultáció. Minden kérdésemre türelemmel és részletesen válaszolt. Köszönöm neki!"

"A doktornő rendkívül kedves, empatikus és türelmes volt, nagyon kellemes élmény volt a konzultáció. Minden kérdésemre türelemmel és részletesen válaszolt. Köszönöm neki! "

"Kevés a várakozási idő. Szívesen fogadnak, aranyos és kedves mindenki. A Doktornő is maximálisan segítőkész."

" A legjobb döntést hoztam, mikor Koppány Viktória Doktornőt választottam. Rendkívül kedves, érthetően, részletesen magyarázza el az egészségügyi problémát és a gyógymódot is, odafigyel a pácienre. Az eddigi legjobb orvosom. "


" Nagyon kedves mindenki és nagyon alaposan elmagyarázta a doktornő, hogy mi történik a szervezetemben, amire gyógyszert fogok szedni és az pontosan mit csinál majd, hogy a helyzet, amivel felkerestem, rendeződjön. Ez után szuper ügyesen vettek vért! "

" A doktornő nagyon kedves és figyelmes, minden szükséges információról készségesen tájékoztatott a betegségemmel kapcsolatban. Méltányolom a szakértelmét és a hozzáállását. Én Szlovákiában élek és azért kerestem fel az Budai Endokrinközpontot, mert otthon már egy éve nem kapok teljes diagnózist az állapotomról. Az Önök intézményében, a doktornőnek köszönhetően ma már tudom, mi a valódi probléma. Elvárásaimat magasan felülmúlta a doktornő hozzáértése."

"A doktornő nagyon kedves, figyelmes, végig odafigyelt rám és a problémáimra, és egy pillanatig sem éreztem magam zavarban előtte. Bármiről meg lehetett kérdezni, nagyon jó tanácsokat adott."

 "A doktornő kellemes, megnyugtató jelenség. Lényegretörő, de mindenre kiterjedő diagnózissal látott el. A kérdéseimre precíz válaszokat kaptam, a tudásának nyilvánvaló birtokában van. Köszönöm neki, Gratulálok Önöknek"

"Koppány doktornő nagyon kedves és türelmes (manapság sajnos ez is ritka az orvosoknál). A betegséggel és a továbbiakkal kapcsolatban mindent gondosan elmagyarázott. Csak ajánlani tudom. A recepciósokat is csak dicsérni tudom, mindenki nagyon mosolygós és segítőkész." 

Hangulatos hely, udvarias fogadtatás a recepción, pár perc várakozás után kijött elém a doktornő üdvözölni. Koppány doktornő csupa kis "cukiság". Minden kérdésemre kimerítően, megnyugtatóan válaszolt. Ajánlani fogom mindenkinek.

"Felmerült egy problémám, ami akadályozta, hogy az oltásra jogosultak listáján a betegségeimnek megfelelően kezeljenek. Több helyről is kértem segítséget ennek megoldásához, de csak Önöktől kaptam."

"Könnyen lehetett időpontot foglalni. A Doktornő nagyon kedves volt, és ami nagyon fontos, minden előzményt meghallgatott, megkérdezett, és minden elmagyarázott. Nagyon meg vagyok elégedve Vele és az Önök közreműkődésével."

Hírek

Pajzsmirigy göbök- mit kell tudni róluk?

Pajzsmirigy göbök- mit kell tudni róluk?

A pajzsmirigy betegségek egy csoportját a szerven megjelenő göbök adják. Fontos azonban itt megjegyezni, hogy nagyon gyakori jelenségről van szó. Ha csak a tapintható göbökről beszélünk – melyek nagysága minimálisan 1 cm – akkor a lakosság kb. 6 – 8 % -a érintett. Ha az ennél kisebb göböket is számításba vesszük – ezek ultrahang vizsgálattal mutathatók ki – akkor ez a szám már 40 – 50%-ra emelkedik. Dr. Borús Hajnalt, a Budai Endokrinközpont endokrinológus szakorvosjelöltjét a pajzsmirigy göbös elváltozásairól kérdeztük. 

További részletek
A pajzsmirigy alulműködés PCOS-t is okozhat

A pajzsmirigy alulműködés PCOS-t is okozhat

Mind a pajzsmirigy alulműködés, mind a PCOS népbetegségnek számít, ám azt kevesen tudják, hogy gyakran egyszerre áll fenn a két állapot. Ennek többek között az az oka, hogy a hypothyreosis gátolhatja a normál peteérést, ami ciszták kialakulásához vezethet. A témában dr. Békési Gábor PhD, a Budai Endokrinközpont pajzsmirigy specialistája beszélt. 

További részletek
Van pajzsmirigybeteg a családban? Erre figyeljen!

Van pajzsmirigybeteg a családban? Erre figyeljen!

A pajzsmirigyzavarok gyakori problémának számítanak, és érdemes tudni, hogy a gond sok esetben öröklődik is. Éppen ezért dr. Békési Gábor PhD, a Budai Endokrinközpont pajzsmirigy specialistája felhívja a figyelmet az ekkor jelen lévő rizikóra a családokban. 

További részletek

Prima Medica Egészséghálózat