Meddőség kezelése, lelki okok

PCOS (policisztás ovárium) esetében szakértő pszichológus / szexuálpszichológus tud segíteni, hogy belülről fakadóan az önkép, az önbecsülés által, a tudatosság és fókuszáltság által a fizikai síkokra is pozitív visszahatás és változás tudjon bekövetkezni. Nagyon sok meddőség esetében az ok valójában egy mentális gát, melynek feloldásával a termékenység helyre állhat és a gyermekvállalás útjából elhárulhat az akadály. Szakrendelőnk a hölgyek rendelkezésére áll szaktanácsadással és célzott terápiával.

A pszichoterápia: személyes terápia formájában, illetve meddőség esetén párterápia formájában tud segíteni. A pszichoterápia eredményesen alkalmazható.

Hírek

3 jel, ami pajzsmirigy daganatra utalhat

3 jel, ami pajzsmirigy daganatra utalhat

A pajzsmirigy daganatos megbetegedéseinek száma növekvő tendenciát mutat, ezért érdemes tisztában lenni a figyelemfelhívó tünetekkel. Dr. Békési Gábor PhD, a Budai Endokrinközpont pajzsmirigy specialistája ezeket a panaszokat osztotta meg.

További részletek
Ezekre figyeljen, ha pajzsmirigybetegként vitaminokat szed

Ezekre figyeljen, ha pajzsmirigybetegként vitaminokat szed

A pajzsmirigyzavarok igen gyakoriak, így nem csoda, hogy ma már több vitamin és táplálékkiegészítő létezik, melyek az orvosi kezelés támogatását segítik (rossz esetben annak helyettesítését). Dr. Bérczy Judit , a Budai Endokrinközpont holisztikus szemléletű endokrinológusa elmondta, mi mindenre kell figyelni, ha valaki pajzsmirigyzavarra vitaminokat és ásványi anyagokat szeretne szedni.

További részletek

Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

PRIMA MEDICA