Várakozáson felüli

Dr. Bibók György minden várakozáson felül az egyik legnormálisabb orvos, akivel valaha dolgom volt. Világosan fogalmaz, egyenes, mindenféle sallang nélkül.

Bizalmi kapcsolatra épit

Főorvos úr alapos, őszinte, gyakorlati tanácsokat ad, érthetően elmondja az összefüggéseket, kölcsönös bizalmi kapcsolatra épit, ami szerintem elengedhetetlen egy diabetológiai terápiánál.

Kedves, figyelmes

Nagyon kedves, figyelmes volt a doktor Úr. Majdnem egy órát szánt rám, részletesen tájékoztatott a teendőkről (diéta, testmozgás).

Teljeskörű

Gyors időpontfoglalási lehetőség, nem kellett órák hosszat várakozni a vizsgálathoz, az orvos maximálisan segítőkész és kedves volt, teljeskörű felvilágosítást adott.

Naprakész

Dr. Bibok György nagyon figyelmes, részletekre kiterjedő kórtörténet feltárásra törekszik a pontosabb diagnózis miatt. Külön kiemelném naprakész ismereteit ami pozitívan meglepett.

Kölcsönös bizalom

A konzultáció stílusa, tartalma és a kölcsönös bizalom. Szakmai magyarázatai érthetőek és meggyőzőek voltak.

Gondos

Nagyon gondosan mérlegelte a problémámat és adekvát és részletes választ adott a kérdéseimre.

Részletes

Szimpatikus, kulturált. Mindenre kiterjedő, részletes tájékoztatást nyújtott. Segítsége és javaslatai megalapozták a további egészséges életmódot.

Téma szakértője

  • Dr. Bibok György

  • Szakterületek:
    • diabetológus
  • Specialitások:
    • Korábbi terhességi cukorbeteggel élők utógondozása
    • I. típusú cukorbetegség diagnosztizálása és kezelése
    • II. típusú cukorbetegség diagnosztizálása és kezelése
    • prediabétesz diagnosztizálása és kezelése

    Páciens véleményeket itt olvashat>>

     

    Rendelés típusa:

    • Távkonzultáció (telefon)

Kapcsolódó cikkeink

5 tévhit a diabéteszről

Egyre többeknél diagnosztizálnak az orvosok 2-es típusú cukorbetegséget, ennek ellenére több tévhit is kering a köztudatban a diabétesszel kapcsolatban. Dr. Bibok György, az Endokrinközpont diabetológusa a leggyakoribbakat szedte össze.

Orvos válaszol

Jo estet kivanok!Batyamnak 2 eve volt szivmutetje.Akkor azt mondtak neki hogy a cukor nem lehet neki magasabb mint 10.Sajnos par napja 19 es 23 kozott i gadozik neki.Doktorno inzulinra allitotta .Nagyon ellene van mert nem inkabb venne be a tablettait mint szurni magat.Kerdesem az lenne hogy vissza lehet allitani gyogyszerre ha dieta mellett a cukorszintje normalizalodik?Mennyi ido utan kezdi az inzulin a hatasat?Koszonom a valaszat.

Dr. Porochnavecz Marietta
Dr. Porochnavecz Marietta diabetológus
Kedves Katalin !

Nagyon fontos hogy a szénhidrát anyagcsere egyensúlyban legyen, különösen a bátyja esetében mivel szívműtéte volt. Végig kell azt gondolni hogy ha eddig rendben volt a vércukra, most mi okozhatta a hirtelen emelkedést. Ilyen magas értékek esetében csak inzulin kezelés kerülhet szóba. Néhány nap alatt kell rendeződni a vércukor értékeknek. Ezt heteken keresztül kell folytatni és az eredmények tükrében lehet tanácsot adni a további kezelésre. Gyógyszerre akkor lehet majd visszaállítani esetleg, ha tartósan jók a vércukor értékei és kiderült az oka az emelkedésnek. Fontos a diéta pontos betartása, a rendszeres önkontroll.

Üdvözlettel: dr Porochnavecz Marietta

Kapcsolódó oldalak

Kapcsolódó videók

Hírek

PCOS - így növelhető a fogamzás esélye!

PCOS - így növelhető a fogamzás esélye!


További részletek
A hízás az agyalapi mirigy problémájának tünete is lehet

A hízás az agyalapi mirigy problémájának tünete is lehet


További részletek

Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

PRIMA MEDICA