Pajzsmirigy előadás prof. dr. Balázs Csabával

Pajzsmirigy előadás prof. dr. Balázs Csabával

endokrinkozpont.hu Létrehozva: 2017.02.20 Módosítva: 2017.02.20
Magyarországon minden 10. embert érint a pajzsmirigy betegség valamely formája. A mai felgyorsult világban információ áradat veszi körül az embereket, amiből nehéz kiszűrni a hiteles, szakmailag helytálló, ez egyén számára lényeges információt. A Prima Medica EgészségClub szervezésében megrendezésre kerülő I. Pajzsmirigy Est meghívott előadója prof. dr. Balázs Csaba endokrinológus, immunológus és meddőségi specialista lesz, aki a pajzsmirigy betegségek egyik legnevesebb hazai szakértője. A rendezvényen lehetőség lesz egy érdekes előadáson való részvételre, illetve személyes kérdések feltételére is pajzsmirigy problémákkal kapcsolatban.

A Prima Medica EgészségClub Pajzsmirigy Est első rendezvényének a vendége a pajzsmirigy betegségek egyik legnevesebb hazai szakértője Prof. Dr. Balázs Csaba pajzsmirigy, immunológiai és meddőségi specialista aki közel egy órás előadással készül a megjelentek részére.

A rendezvényen lehetőségetek lesz egy részletes előadást meghallgatni a pajzsmirigy betegségről, azok kezeléséről a professzor úr előadásában, és a végén természetesen lesz lehetőség is a felmerült kérdések feltételére is.

Rendezvény 2017. március 1. (szerda) 18:00 kor kezdődik a  Köles A Reform Konyhán (1073 Budapest Kertész utca 41.). A részvétel regisztrációhoz kötött a korlátozott befogadóképesség miatt.

Az eseményen való részvétel díja:
- EgészségCard tulajdonosoknak: 1500 Ft, mely a helyszínen teljes egészében lefogyasztható
- EgészségCarddal nem rendelkezőknek: 2000 Ft, melyből 1500 Ft a helyszínen lefogyasztható

Eseményre jelentkezés módja:
- emailben tudjunk a jelentkezéseket elfogadni az alábbi email címre: clubinfo@egeszsegclub.hu
- kérjük, hogy az emailben szerepeljen a jelentkező teljes neve, és az EgészségCard száma a könnyebb beazonosítás érdekében.
(Aki még nem rendelkezik EgészségCarddal, annak lehetősége van ingyenesen igényelni online a http://www.egeszsegcard.hu/ oldalon a "Kártyaigénylésre" kattintva.)

Minden pajzsmirígy problémával küzdőt szeretettel várunk.

A helyszínen fényképeket és videofelvételeket készítünk a rendezvényről. A jelentkezők elfogadják, hogy az ott készült felvételeket felhasználjuk.

Hírek

PCOS - így növelhető a fogamzás esélye!

PCOS - így növelhető a fogamzás esélye!

A policisztás ovárium szindróma (PCOS) a terméketlenség leggyakoribb okai közé tartozik, de a szükséges orvosi kezeléssel és az életmódváltással növelhető a teherbeesés esélye. Mindkét tényező jelentőségéről dr. Iványi Tibor, a Budai Endokrinközpont endokrinológusa beszélt. 

További részletek
A hízás az agyalapi mirigy problémájának tünete is lehet

A hízás az agyalapi mirigy problémájának tünete is lehet

Amikor a súlygyarapodás oka nem egyértelmű, feltétlenül fontos az endokrinológiai kivizsgálás, hiszen a hirtelen hízás mögött többek közt az agyalapi mirigy problémája is állhat. Dr. Skurdenka Beatrix, a Budai Endokrinközpont endokrinológusa, belgyógyász főorvos az összefüggésekre és a szakorvosi vizsgálat jelentőségére hívta fel a figyelmet.

További részletek

Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

PRIMA MEDICA