Budapest, II. ker., Lövőház u. 1-5., I Budapest, I. ker., Ostrom u. 16., I E-mail: info@endokrinkozpont.hu, Skype: endokrinkozpont

Hírek

Pajzsmirigy előadás prof. dr. Balázs Csabával

2017-02-20 16:33:26 Lifestyle
Fulorrgegekozpont.hu

Pajzsmirigy előadás prof. dr. Balázs Csabával

Magyarországon minden 10. embert érint a pajzsmirigy betegség valamely formája. A mai felgyorsult világban információ áradat veszi körül az embereket, amiből nehéz kiszűrni a hiteles, szakmailag helytálló, ez egyén számára lényeges információt. A Prima Medica EgészségClub szervezésében megrendezésre kerülő I. Pajzsmirigy Est meghívott előadója prof. dr. Balázs Csaba endokrinológus, immunológus és meddőségi specialista lesz, aki a pajzsmirigy betegségek egyik legnevesebb hazai szakértője. A rendezvényen lehetőség lesz egy érdekes előadáson való részvételre, illetve személyes kérdések feltételére is pajzsmirigy problémákkal kapcsolatban.

A Prima Medica EgészségClub Pajzsmirigy Est első rendezvényének a vendége a pajzsmirigy betegségek egyik legnevesebb hazai szakértője Prof. Dr. Balázs Csaba pajzsmirigy, immunológiai és meddőségi specialista aki közel egy órás előadással készül a megjelentek részére.

A rendezvényen lehetőségetek lesz egy részletes előadást meghallgatni a pajzsmirigy betegségről, azok kezeléséről a professzor úr előadásában, és a végén természetesen lesz lehetőség is a felmerült kérdések feltételére is.

Rendezvény 2017. március 1. (szerda) 18:00 kor kezdődik a  Köles A Reform Konyhán (1073 Budapest Kertész utca 41.). A részvétel regisztrációhoz kötött a korlátozott befogadóképesség miatt.

Az eseményen való részvétel díja:
- EgészségCard tulajdonosoknak: 1500 Ft, mely a helyszínen teljes egészében lefogyasztható
- EgészségCarddal nem rendelkezőknek: 2000 Ft, melyből 1500 Ft a helyszínen lefogyasztható

Eseményre jelentkezés módja:
- emailben tudjunk a jelentkezéseket elfogadni az alábbi email címre: clubinfo@egeszsegclub.hu
- kérjük, hogy az emailben szerepeljen a jelentkező teljes neve, és az EgészségCard száma a könnyebb beazonosítás érdekében.
(Aki még nem rendelkezik EgészségCarddal, annak lehetősége van ingyenesen igényelni online a http://www.egeszsegcard.hu/ oldalon a "Kártyaigénylésre" kattintva.)

Minden pajzsmirígy problémával küzdőt szeretettel várunk.

A helyszínen fényképeket és videofelvételeket készítünk a rendezvényről. A jelentkezők elfogadják, hogy az ott készült felvételeket felhasználjuk.

 

Visszalépés az előző oldalra...

Munkatársaink
Hírek
Kánikula IR-rel- ezekre figyeljen!

Kánikula IR-rel- ezekre figyeljen!

A nyár, a nagy hőség sokak számára kellemetlen tüneteket okoz, főleg akkor, ha valaki krónikus betegségben szenved. Az inzulinrezisztenciával élők - akárcsak a cukorbetegek- gyakrabban tapasztalhatnak rosszulléteket, esetleg hipoglikémiás tüneteket. Hogy miként lehet ezt elkerülni, és hogy mire ügyeljenek nyáron az IR-rel küzdők, arról dr. Borús Hajnalt, a Budai Endokrinközpont endokrinológusát kérdeztük.

további részletek »
Zsírolvasztó gyógynövények- ezek segíthetik a fogyást

Zsírolvasztó gyógynövények- ezek segíthetik a fogyást

Az elhízás - különösen az ún. centrális típusú- gyakran valamilyen hormonális zavarhoz társul, mely folyamatosan rombolja a szervezetet, így bármilyen betegségről is legyen szó, fontos a súlyfelesleg leadása. Dr. Bérczy Juditot, a Budai Endokrinközpont holisztikus szemléletű endokrinológusát arról kérdeztük, vajon milyen gyógynövények lehetnek ebben a segítségünkre.

további részletek »

Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

Copyright 2012 © Prima Medica Egészségközpontok. Minden jog fenntartva

Desigbed by www.free-dimension.hu • Developed by www.sulczr.hu

Az oldalon feltüntetett árak az ÁFÁ-t tartalmazzák!