Budapest, II. ker., Lövőház u. 1-5., I Budapest, I. ker., Ostrom u. 16., I E-mail: info@endokrinkozpont.hu, Skype: endokrinkozpont

Hírek

Pajzsmirigy előadás prof. dr. Balázs Csabával

2017-02-20 16:33:26 Lifestyle
Fulorrgegekozpont.hu

Pajzsmirigy előadás prof. dr. Balázs Csabával

Magyarországon minden 10. embert érint a pajzsmirigy betegség valamely formája. A mai felgyorsult világban információ áradat veszi körül az embereket, amiből nehéz kiszűrni a hiteles, szakmailag helytálló, ez egyén számára lényeges információt. A Prima Medica EgészségClub szervezésében megrendezésre kerülő I. Pajzsmirigy Est meghívott előadója prof. dr. Balázs Csaba endokrinológus, immunológus és meddőségi specialista lesz, aki a pajzsmirigy betegségek egyik legnevesebb hazai szakértője. A rendezvényen lehetőség lesz egy érdekes előadáson való részvételre, illetve személyes kérdések feltételére is pajzsmirigy problémákkal kapcsolatban.

A Prima Medica EgészségClub Pajzsmirigy Est első rendezvényének a vendége a pajzsmirigy betegségek egyik legnevesebb hazai szakértője Prof. Dr. Balázs Csaba pajzsmirigy, immunológiai és meddőségi specialista aki közel egy órás előadással készül a megjelentek részére.

A rendezvényen lehetőségetek lesz egy részletes előadást meghallgatni a pajzsmirigy betegségről, azok kezeléséről a professzor úr előadásában, és a végén természetesen lesz lehetőség is a felmerült kérdések feltételére is.

Rendezvény 2017. március 1. (szerda) 18:00 kor kezdődik a  Köles A Reform Konyhán (1073 Budapest Kertész utca 41.). A részvétel regisztrációhoz kötött a korlátozott befogadóképesség miatt.

Az eseményen való részvétel díja:
- EgészségCard tulajdonosoknak: 1500 Ft, mely a helyszínen teljes egészében lefogyasztható
- EgészségCarddal nem rendelkezőknek: 2000 Ft, melyből 1500 Ft a helyszínen lefogyasztható

Eseményre jelentkezés módja:
- emailben tudjunk a jelentkezéseket elfogadni az alábbi email címre: clubinfo@egeszsegclub.hu
- kérjük, hogy az emailben szerepeljen a jelentkező teljes neve, és az EgészségCard száma a könnyebb beazonosítás érdekében.
(Aki még nem rendelkezik EgészségCarddal, annak lehetősége van ingyenesen igényelni online a http://www.egeszsegcard.hu/ oldalon a "Kártyaigénylésre" kattintva.)

Minden pajzsmirígy problémával küzdőt szeretettel várunk.

A helyszínen fényképeket és videofelvételeket készítünk a rendezvényről. A jelentkezők elfogadják, hogy az ott készült felvételeket felhasználjuk.

 

Visszalépés az előző oldalra...

Munkatársaink
Hírek
Gyógynövények is segíthetnek a pajzsmirigyzavarok terápiájában

Gyógynövények is segíthetnek a pajzsmirigyzavarok terápiájában

A pajzsmirigyzavarokat az esetek többségében gyógyszeres úton kezelik, melyet a betegnek általában élete végéig alkalmaznia kell. Viszont a terápiát remekül kiegészíthetik bizonyos gyógynövények is, amik segítségével hamarabb jobb közérzet érhető el, ráadásul a gyógyszer dózisát is csökkenthetik. Dr. Bérczy Judit, a Budai Endokrinközpont holisztikus szemléletű endokrinológus főorvosa ezek közül emelt ki párat. 

további részletek »
Hormonzavar miatt is izzadhat éjszakánként

Hormonzavar miatt is izzadhat éjszakánként

Ahhoz, hogy napközben frissek és nem utolsósorban egészségesek legyünk, elengedhetetlen az éjszakai nyugodt, pihentető alvás. Amennyiben ezt valami hátráltatja, úgy nemcsak a folyamatos fáradtsággal kell számolni, hanem megnő számos betegség és kóros állapot kialakulásának valószínűsége. Ilyen hátráltató tényező lehet például az éjszakai izzadás, mely a kánikula mellett gyakran hormonzavar számlájára írható. Dr. Skurdenka Beatrix, a Budai Endokrinközpont endokrinológusa elmondta, milyen endokrin problémák okozhatják a panaszt.

további részletek »

Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

Copyright 2012 © Prima Medica Egészségközpontok. Minden jog fenntartva

Desigbed by www.free-dimension.hu • Developed by www.sulczr.hu

Az oldalon feltüntetett árak az ÁFÁ-t tartalmazzák!