Budapest, II. ker., Lövőház u. 1-5., I Budapest, I. ker., Ostrom u. 16., I E-mail: info@endokrinkozpont.hu, Skype: endokrinkozpont

Hírek

Pajzsmirigy előadás prof. dr. Balázs Csabával

2017-02-20 16:33:26 Lifestyle
Fulorrgegekozpont.hu

Pajzsmirigy előadás prof. dr. Balázs Csabával

Magyarországon minden 10. embert érint a pajzsmirigy betegség valamely formája. A mai felgyorsult világban információ áradat veszi körül az embereket, amiből nehéz kiszűrni a hiteles, szakmailag helytálló, ez egyén számára lényeges információt. A Prima Medica EgészségClub szervezésében megrendezésre kerülő I. Pajzsmirigy Est meghívott előadója prof. dr. Balázs Csaba endokrinológus, immunológus és meddőségi specialista lesz, aki a pajzsmirigy betegségek egyik legnevesebb hazai szakértője. A rendezvényen lehetőség lesz egy érdekes előadáson való részvételre, illetve személyes kérdések feltételére is pajzsmirigy problémákkal kapcsolatban.

A Prima Medica EgészségClub Pajzsmirigy Est első rendezvényének a vendége a pajzsmirigy betegségek egyik legnevesebb hazai szakértője Prof. Dr. Balázs Csaba pajzsmirigy, immunológiai és meddőségi specialista aki közel egy órás előadással készül a megjelentek részére.

A rendezvényen lehetőségetek lesz egy részletes előadást meghallgatni a pajzsmirigy betegségről, azok kezeléséről a professzor úr előadásában, és a végén természetesen lesz lehetőség is a felmerült kérdések feltételére is.

Rendezvény 2017. március 1. (szerda) 18:00 kor kezdődik a  Köles A Reform Konyhán (1073 Budapest Kertész utca 41.). A részvétel regisztrációhoz kötött a korlátozott befogadóképesség miatt.

Az eseményen való részvétel díja:
- EgészségCard tulajdonosoknak: 1500 Ft, mely a helyszínen teljes egészében lefogyasztható
- EgészségCarddal nem rendelkezőknek: 2000 Ft, melyből 1500 Ft a helyszínen lefogyasztható

Eseményre jelentkezés módja:
- emailben tudjunk a jelentkezéseket elfogadni az alábbi email címre: clubinfo@egeszsegclub.hu
- kérjük, hogy az emailben szerepeljen a jelentkező teljes neve, és az EgészségCard száma a könnyebb beazonosítás érdekében.
(Aki még nem rendelkezik EgészségCarddal, annak lehetősége van ingyenesen igényelni online a http://www.egeszsegcard.hu/ oldalon a "Kártyaigénylésre" kattintva.)

Minden pajzsmirígy problémával küzdőt szeretettel várunk.

A helyszínen fényképeket és videofelvételeket készítünk a rendezvényről. A jelentkezők elfogadják, hogy az ott készült felvételeket felhasználjuk.

 

Visszalépés az előző oldalra...

Munkatársaink
Hírek
Pajzsmirigy problémát jelez, ha sokszor felébred éjszaka

Pajzsmirigy problémát jelez, ha sokszor felébred éjszaka

Időről időre mindenkivel megesik, hogy nehezen alszik el, vagy sokszor felébred az éjszaka, és csak álmatlanul forgolódik. Ennek hátterében gyakran egy stresszesebb időszak áll, ám ha tartósan jelen van az alvászavar, az pajzsmirigy túlműködést is jelezhet. Dr. Skurdenka Beatrix, a Budai Endokrinközpont endokrinológusa elmondja, mikor érdemes a szerv zavarára gyanakodni.

további részletek »
Szőrszálak a mellbimbó körül nőknél- IR is okozhatja

Szőrszálak a mellbimbó körül nőknél- IR is okozhatja

Nőknél a mellen lévő, sötét színű szőrszálak igen sok bosszúságot tudnak okozni. A sötét hajúaknál ez gyakori problémának számít, ám ha túl sok van belőlük, vagy ha eddig nem tapasztalta az illető, úgy inzulinrezisztencia is állhat a hátterében. Dr. Koppány Viktória, a Budai Endokrinközpont PCOS és inzulinrezisztencia specialistája a sokakat érintő hormonzavarról és annak kezeléséről beszélt.

további részletek »

Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

Copyright 2012 © Prima Medica Egészségközpontok. Minden jog fenntartva

Desigbed by www.free-dimension.hu • Developed by www.sulczr.hu

Az oldalon feltüntetett árak az ÁFÁ-t tartalmazzák!