Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónk

Tisztelt Doktornő!



Hashimotos vagyok, amit 3 éve diagnosztizáltak. Eleinte Letrox 50-t szedtem, kb. fél éve 75-öst szedek. Az Anti TPO először 300 körüli érték volt, most már 500 körül van. A TSH értéke most 1 körül mozog. Babát szeretnénk.



Kérdésem az lenne, hogy a gyógyszer szedése mellett sem fog csökkenni az Anti TPO-m? Ilyen érték mellett van esély a terhességre?



Segítségét előre is köszönöm!



Zsuzsi
Kedves Zsuzsa!

Ha a TSH 1.0 körüli, ez a lényeg a teherbeeséshez! Neki lehet àllni!

Letroxot termèszetesen folytassa!



Dr.Koppány Viktória

Hírek

Pajzsmirigy gyógyszer szed? Ezekre figyeljen!

Pajzsmirigy gyógyszer szed? Ezekre figyeljen!


További részletek
IR-rel kezelnek, mégsem javulnak a tüneteim-miért?

IR-rel kezelnek, mégsem javulnak a tüneteim-miért?


További részletek

Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

PRIMA MEDICA