Budapest, II. ker., Lövőház u. 1-5., I Budapest, I. ker., Ostrom u. 16., I E-mail: info@endokrinkozpont.hu, Skype: endokrinkozpont

Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónkat

Kérdés

Tisztelt Doktornő!

Reumatológus szakorvos a csontritkulásom (ez már 3 éve diagnosztizáltak) miatt beutalt a vérvételre. A 2012-11-29-i vérvételi eredményemben a TSH 11,7 ulU/ml, a T4 0,802 ng/dl, T3 3,49pg/ml, vérsejtsüllyedés 39mm/H, azonkívül magasabb a májfunkció értékek . A vizelet vizsgálatnál következőben van eltérés: vizelet karbamid 190,5 mmol/l, vizelet kreatinin 6,4 mmol/l, vizelet foszfor 14,7 mmol/l. A nyakam már legalább féléve megvastagodott. Közérzetem jó. Szeretnék megkérdezni, hogy érdemes-e magamat Önöknél kivizsgálni? Nem fogok tűnni képzelt betegnek? Ha érdemes, akkor még szélesebb vérvételi eredményekre van-e szükség?
A válaszát előre is köszönöm.
Tisztelettel: Ludmilla

Válasz

Kedves Ludmilla!

A leírtak alapján érdemes eljönni hozzánk egy kiegészítő vizsgálatra.
A nyakról egy ultrahang leletet érdemes lenne behozni.

Várjuk a rendelésemen.
üdvözlettel
Bérczy doktornő

Munkatársaink
Hírek
Lehetek IR-es tünetek nélkül?

Lehetek IR-es tünetek nélkül?


további részletek »
Pajzsmirigy nélkül- hogyan tovább?

Pajzsmirigy nélkül- hogyan tovább?


további részletek »

Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

Copyright 2012 © Prima Medica Egészségközpontok. Minden jog fenntartva

Desigbed by www.free-dimension.hu • Developed by www.sulczr.hu

Az oldalon feltüntetett árak az ÁFÁ-t tartalmazzák!