Budapest, II. ker., Lövőház u. 1-5., I Budapest, I. ker., Ostrom u. 16., I E-mail: info@endokrinkozpont.hu, Skype: endokrinkozpont

Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónkat

Kérdés

Kedves Doktornő!

Súlyosan, halmozottan sérült fiatalokkal foglalkozm jópár éve, és a munkám során elég sokat kell emelgetnünk. Mivel kisbabát szeretnénk, megpróbáltam ezt minimálisra csökkenteni a lehetőségekhez képest. Néhány hónapja érzem, hogy emelés közben szúr a köldököm, és előfordul, hogy ezt még 20 perccel utána is érzem. Hetente egyszer-egyszer előfordul, hogy emeléstől függetlenül kis szúrást érzek. Felkerestem a problémámmal orvost is, ő - miután a "köhögéses-hasnyomogatós " vizsgálatot elvégezte, annyit mondott, hogy ha tehetem, ne emeljek, de ezzel a szúrással nem kell foglalkozni, nincs jelentősége. Azt szeretném tudni, hogy amennyiben esetleg gyakoribbá válna ez a probléma, akkor is csak annyi szükséges, hogy kíméljem magam az emelésektől? Van egy másik kérdésem is, az előzőtől teljesen független. Abban az esetben, h vki arra készül, hogy hetente több napot erdőben vagy erdő közelben tölt, javasolja a kullancs encephalitis elleni védőoltást? Olvastam pro - és contra érveket is, így nem tudok dönteni.
Köszönöm szépen a válaszát előre is.
F. Kata

Válasz

Kedves Kérdező!
Az emelést kerülje.
A kullancs ellni védőoltásnak nem vagyok híve, helyi védelem, és a hatékony immunrendszer biztosítása a fő.
Üdvözlettel,
Bérczy drnő

Munkatársaink
Hírek
Lehetek IR-es tünetek nélkül?

Lehetek IR-es tünetek nélkül?

Az inzulinrezisztencia igen gyakori problémának számít napjainkban, melyért elsősorban a helytelen életmód tehető felelőssé. Bár léteznek igen tipikus tünetei, ennek ellenére előfordulhat, hogy különösebb panaszok mellett is jelen van a kóros állapot. Dr. Koppány Viktória, a Budai Endokrinközpont PCOS és inzulinrezisztencia specialistájának véleménye a témában.

további részletek »
Pajzsmirigy nélkül- hogyan tovább?

Pajzsmirigy nélkül- hogyan tovább?

A pajzsmirigy hormonjai szinte az egész test működésére komoly befolyást gyakorolnak, éppen ezért lepődnek meg sokan azon, ha az orvosuk a szerv teljes eltávolítását javasolja. Hogy ekkor mit kell tenni? A kérdésre dr. Békési Gábor PhD, a Budai Endokrinközpont pajzsmirigy specialistája adott választ.

további részletek »

Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

Copyright 2012 © Prima Medica Egészségközpontok. Minden jog fenntartva

Desigbed by www.free-dimension.hu • Developed by www.sulczr.hu

Az oldalon feltüntetett árak az ÁFÁ-t tartalmazzák!