Budapest, II. ker., Lövőház u. 1-5., I Budapest, I. ker., Ostrom u. 16., I E-mail: info@endokrinkozpont.hu, Skype: endokrinkozpont
Németh Vivien

Németh Vivien

  • egészség tanácsadó, mozgás terapeuta
Az alábbi panaszokkal fordulhat hozzám:
  • inzulinrezisztencia 
  • terhességi mozgás 
  • test tömeg csökkentés
E-mail:

Online bejelentkezés az EgészségMagazin OrvostKeresek rendszerével történik, ami regisztrációhoz kötött!

A XXI. században egyre többen szeretnének tenni az elhízás, civilizációs betegségek ellen. A mozgás, testedzés az egyik tényező amivel a leghatékonyabban tudunk tenni ezek ellen.

A megfelelő terhelés, összehangolva a táplálkozással, optimális testsúlyt, tónusos izomzatot, jó közérzetet biztosít. Továbbá rendszeres mozgással megelőzhető például a diabetes, terhességi cukorbetegség, javítható az inzulinrezisztencia. A minél hatékonyabb, személyre szabott edzésekben segítek, orvosi háttérrel.

Egyetemi tanulmányaimat rekreációszervezés és egészségfejlesztés szakon végeztem a Nyugat- Magyarországi Egyetemen, majd a Testnevelési Főiskolán, humánkineziológia Msc-n vettem részt.

Személyi edzői, úszásoktatói tanfolyamokon bővítem/bővítettem tudásom. Mindemellett gyakorlatban saját tapasztalatokra tettem szert a mai napig elkísérő sportolás és versenyszerűen űzött fitnesz által. Ebből kifolyólag tudom ötvözni a megszerzett szaktudást, és a megtanult edzéselméleti, élettani anyagokat. 

Munkatársaink
Hírek

Copyright 2012 © Prima Medica Egészségközpontok. Minden jog fenntartva

Desigbed by www.free-dimension.hu • Developed by www.sulczr.hu

Az oldalon feltüntetett árak az ÁFÁ-t tartalmazzák!